Afspraak

In de praktijk werken wij op afspraak. In de regel kunt u binnen 3-4 weken terecht voor een afspraak. Door specifieke dag-/tijdwensen kan deze termijn wat langer zijn. Sommige periodes in het jaar zijn drukker, mn de maanden november, december en januari,waardoor de wachttijd kan oplopen.

De opbeltijd voor afspraken, vragen en informatie is op veler verzoek gewijzigd.
Op praktijkwerkdagen zijn er nu twee opbelmomenten, te weten van 8.00-8.30 uur en van 11.30-12.00 uur
Heeft u spoedeisende tandartshulp nodig? Meld dit tussen 8.00-8.30 uur, dan wordt u dezelfde dag gezien!

Voor het maken van een afspraak, het verzetten van een afspraak of voor het annuleren van een afspraak kunt u tijdens onze opbeltijden (maandag t/m donderdag tussen 8.00 – 8.30 uur en tussen 11.30 -12.00 uur) telefonisch een afspraak maken (T. 035-6 400 409).

 

Afspraak annuleren ?

In geval van verhindering belt u minimaal 2 praktijkwerkdagen (maandag t/m donderdag) voorafgaande aan uw afspraak uw afspraak om/af op één van de opbeltijden.

Houdt u er dus rekening mee, dat u afspraken voor de maandag uiterlijk de voorgaande woensdag  afbelt.

Wilt u toch per mail uw afspraak afzeggen, houdt u er dan rekening mee, dat deze niet altijd direct en op dezelfde dag gezien wordt. Het streven is de mail te verwerken/beantwoorden binnen 3 praktijkwerkdagen. Als het erg druk is of in de vakantieperiode kan de verwerkings-/reactietermijn langer zijn. Het moment waarop de mail gezien wordt geldt als moment van afzeggen; dit is dus niet hetzelfde moment als dat de mail gestuurd wordt. Daardoor kan het voorkomen, dat de annulering niet/niet tijdig doorkomt, waardoor u de praktijkkosten doorberekend krijgt. Beter is het daarom uw afspraak af te bellen, dan kan er direct in overleg met u een nieuwe afspraak gemaakt worden.

De praktijkkosten van niet/ niet tijdig geannuleerde afspraken worden aan u doorberekend.

In geval van Corona-gerelateerde klachten wordt een aangepaste annuleringstermijn aangehouden, omdat deze klachten zich op korte termijn kunnen voordoen :

Afspraak annuleren vanwege Corona-gerelateerde klachten?

Heeft u een afspraak en krijgt u last van verkoudheid, hoesten, niezen, loopneus, keelpijn, kortademigheid, koorts>38?  Bel uw afspraak dan altijd tijdig af!

Bel altijd  vóór aanvang van uw afspraak met de praktijk om te melden, dat u niet komt.

Belt u vanwege Corona-gerelateerde klachten af : doe dit dan uiterlijk op de eerste opbeltijd (8.00-8.30 uur) op de dag van uw afspraak, liever nog eerder als dit mogelijk is.

De praktijkkosten van niet/ niet tijdig geannuleerde afspraken worden aan u doorberekend.

 

Het is niet mogelijk een afspraak per email te maken/verzetten/annuleren.

 

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.