Afspraak

In de praktijk werken wij op afspraak. In de regel kunt u binnen 3 weken terecht voor een afspraak. Door specifieke dag-/tijdwensen kan deze termijn wat langer zijn. Sommige periodes in het jaar zijn drukker, mn de maanden november, december en januari,waardoor de wachttijd kan oplopen.

De opbeltijd voor afspraken, vragen en informatie is op veler verzoek gewijzigd.
Op praktijkwerkdagen zijn er nu twee opbelmomenten, te weten van 8.00-8.30 uur en van 11.30-12.00 uur
Heeft u spoedeisende tandartshulp nodig? Meld dit bij voorkeur tussen 8.00-8.30 uur aan.

Voor het maken van een afspraak, het verzetten van een afspraak of voor het annuleren van een afspraak kunt u tijdens onze opbeltijden (maandag t/m donderdag tussen 8.00 – 8.30 uur en tussen 11.30 -12.00 uur) telefonisch een afspraak maken (T. 035-6 400 409).

 

Afspraak annuleren ?

In geval van verhindering wordt u verzocht minimaal de voorgaande praktijkwerkdag (maandag t/m donderdag) tijdens de opbeltijden hiervan bericht te geven.

Houdt u er dus rekening mee, dat u afspraken voor de maandag uiterlijk de voorgaande donderdag in de morgen afzegt.

Niet tijdig geannuleerde afspraken worden doorberekend, omdat de tijd voor u gereserveerd blijft staan, wat kosten met zich meebrengt..

 

In geval van Corona-gerelateerde klachten wordt een aangepaste annuleringstermijn aangehouden, omdat deze klachten zich op korte termijn kunnen voordoen :

Afspraak annuleren i.v.m. Coronagerelateerde klachten?

Heeft u last van verkoudheid, hoesten, niezen, loopneus, keelpijn, kortademigheid, koorts>38?  Bel uw afspraak dan altijd tijdig af!

Neem altijd tijdig vóór aanvang van uw afspraak contact op met de praktijk om te melden, in het geval u niet komt. Dit kan telefonisch of per email (info@tandartsadevries.nl).

Belt u vanwege Corona-gerelateerde klachten af , doe dit dan uiterlijk op de eerste opbeltijd (8.00-8.30 uur) op de dag van uw afspraak, liever nog eerder als dit mogelijk is.

Zegt u per mail uw afspraak af, doe dit dan vóór 8.30 uur op de dag van uw afspraak.

Niet tijdig geannuleerde afspraken worden doorberekend, omdat de tijd voor u gereserveerd blijft staan, wat kosten met zich meebrengt.

 

Het is niet mogelijk een afspraak per email te maken.

 

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.