Afspraak

In de praktijk werken wij op afspraak. In de regel kunt u binnen 3 weken terecht voor een afspraak. Door specifieke dag-/tijdwensen kan deze termijn wat langer zijn. Sommige periodes in het jaar zijn drukker, mn de maanden november, december en januari,waardoor de wachttijd kan oplopen.

De opbeltijd voor afspraken, vragen en informatie is op veler verzoek gewijzigd.
Op praktijkwerkdagen zijn er nu twee opbelmomenten, te weten van 8.00-8.30 uur en van 11.30-12.00 uur
Heeft u spoedeisende tandartshulp nodig? Meld dit bij voorkeur tussen 8.00-8.30 uur aan.

Voor het maken van een afspraak, het verzetten van een afspraak of voor het annuleren van een afspraak kunt u tijdens onze opbeltijden (maandag t/m donderdag tussen 8.00 – 8.30 uur en tussen 11.30 -12.00 uur) telefonisch een afspraak maken (T. 035-6 400 409).

In geval van verhindering wordt u verzocht minimaal de voorgaande praktijkwerkdag (maandag t/m donderdag) tijdens de opbeltijden hiervan bericht te geven. Houdt u er dus rekening mee, dat u afspraken voor de maandag uiterlijk de voorgaande donderdag in de morgen afzegt. Niet tijdig geannuleerde afspraken worden in rekening gebracht.

Het is niet mogelijk een afspraak per email te maken of te annuleren.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.